Vesoljski maj - Stran 1

TUDI V MAJU NADALJUJEMO Z VESOLJSKIMI DOGODIVŠČINAMI!

Zaradi izjemnega navdušenja nad vesoljsko tematiko, smo se odločili, da naše popotovanje v skrivnosti širnega sveta izven naše atmosfere podaljšamo tudi v mesec maj. Za pravo mero zabave pa dodajamo k enačbi še Lego kocke, ki bodo pred našimi očmi (seveda s pomočjo računalniškega programiranja) oživele! MKC Maribor v okviru projekta konS znova pripravlja zanimive delavnice, ki skozi zabavne aktivnosti širijo znanje o znanosti, umetnosti in tehnologiji.

Prijava na delavnico:

Možnih je več odgovorov

*

Ime in priimek udeleženca/ke na delavnici:

*

Letnica rojstva udeleženca/ke:

*

Ime in priimek ter naslov starša/skrbnika:

*

Telefonska številka starša/skrbnika:

*

Elektronski naslov starša/skrbnika:

Za uspešno prijavo je obvezno odkljukati vse okvirčke oz. klikniti na vsa besedila (razen št. 5, ki je neobvezen)

Opombe:

Kako ste izvedeli za nas?

Projekt konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izboroperacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vse podatke, torej ime in priimek, letnico rojstva in spol, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od MKC Maribor lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@mkc.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. S potrditvijo v tej prijavnici potrjujete soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR) za potrebe MKC Maribor.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>