0%
100%

Učinkovanje in stranski učinki psihoterapije

Veseli nas, da ste pripravljeni sodelovati v naši raziskavi Učinkovanje in stranski učinki psihoterapije in za to se vam iskreno zahvaljujemo. Morda ste vabilo k sodelovanju prejeli s strani različnih virov. Zadostuje enkratno reševanje. Pred vami se nahaja vprašalnik, ki vsebuje 42 vprašanj. Za izpolnjevanje boste potrebovali približno 10-15 minut.  Vedite, da so vaši odgovori za nas zelo pomembni, ne glede na to, ali psihoterapijo še obiskujete ali pa ste z njo že zaključili. Menimo, da boste z reševanjem vprašalnika nekaj pridobili tudi vi, kajti vprašalnik je lahko za vas poučen. Prosimo vas, da pred reševanjem preberete splošna navodila in jih pri reševanju upoštevate. 

 

Splošna navodila:
Natančno preberite navedena vprašanja. Prosimo vas, da samostojno ogovorite naprav vsa vprašanja. Ni pravilnih in ni napačnih odgovorov. Ne razmišljajte o tem,kateri odgovor bi bil najprimernejši, temveč odgovarjajte tako, kot je za vas najbolj značilno. V primeru, da se zmotite lahko svoje odgovore spremenite.  Pri večini vprašanj se od vas zahteva en odgovor, pri nekaterih vprašanjih pa lahko odgovorite z več odgovori. Kjer je to mogoče, je to tudi zapisano. V primeru, ko naši vnaprej pripravljeni odgovori ne omenjajo možnosti, ki bi vam najbolj ustrezala ali pa za vas najbolj velja, prosimo, da svoj odgovor zapišete pod »drugo«. Na koncu vprašalnika se nahaja prostor, ki je namenjen temu, da z nami delite informacije,ki so vam relevantne pa o njih nismo spraševali v samem vprašalniku. Rezultati so anonimni in bodo uporabljeni zgolj v raziskovalne namene.

Hvala!

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>