0%
100%

Strategija lokalnega razvoja LAS Za mesto in vas 2023-2027

Lokalna akcijska skupina Za mesto in vas (LAS Za mesto in vas) povezuje občine Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice. Njen osrednji namen je spodbujanje celovitega in uravnoteženega razvoja lokalnega območja, poudarek pa je na aktivnem vključevanju prebivalstva v skupno načrtovanje ter odločanje o lastnem lokalnem razvoju.

Podpiramo manjše dobre zgodbe, ki ne uspejo kandidirati na ostalih zapletenih državnih ali Evropskih razpisih. V predstavitveni brošuri (na www.las-mestoinvas.si) si lahko preberete o projektih, ki smo jih v LAS Za mesto in vas že izpeljali v okviru Strategije 2014-2020.

V okviru LAS Za mesto in vas želimo prepoznati ključne potrebe in priložnosti območja ter postaviti skupne cilje ter pripraviti temeljni dokument - Strategijo lokalnega razvoja 2023-2027.

Anketa je anonimna, vendar vas prosimo za vaš kontakt v primeru, če želite aktivno sodelovati pri pripravi Strategije lokalnega razvoja (prejeli boste vabilo na delavnice, ki bodo organizirane v prvi polovici leta 2023). Prosimo, da si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>