0%
100%

Prijava na Konferenco invalidskih podjetij Slovenije 2022, 12. 10. 2022

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

 


Prijava na Konferenco invalidskih podjetij 2022: Učinkovitost in upravičenost subvencioniranja invalidskih podjetij

Konferenca bo potekala 12. 10. 2022 v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani, od 8.30 - 15.00 ure.

 
Veseli smo, da trenutne razmere omogočajo organizacijo konference v živo. Za tiste, ki se konference v živo iz različnih razlogov ne bodo mogli udeležiti, bo omogočena tudi video udeležba na daljavo preko platforme zoom.
Prijava za spremljanje konference v živo bo mogoča do zapolnitve prostih mest. Po zasedbi prostih mest v dvorani bo prijava mogoča le še za spremljanje preko interneta.
Prijave so mogoče do 10. 10. 2022, prijave za spremljanje preko interneta pa do 11. 10. 2022.
Prijava na dogodek preko zoom platforme bo mogoča na ločeni prijavnici, ki bo objavljena  23. 9. 2022 na spletni strani ZIPS: www.zavod-ips.si
Kotizacija:
  • za člane ZIPS in nove člane znaša 75 EUR pri udeležbi v živo oziroma 65 EUR pri udeležbi preko interneta,
  • za nečlane znaša 90 EUR pri udeležbi v živo oziroma 80 EUR pri udeležbi preko interneta. (DDV se ne obračuna v skladu z 11. točko 42. člena ZDDV.)
Plačilo se izvede po zaključeni konferenci po prejemu računa. Za udeležbo na konferenci je potrebno izpolniti ta registracijski obrazec za vsakega udeleženca. Po izpolnitvi registracijskega obrazca tega natisnite ali shranite.
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>