0%
100%

VPRAŠALNIK O PROMETU IN JAVNIH POVRŠINAH V OBČINI DOBROVA-POLHOV GRADEC

Spoštovani!
 

Prometni sistem omogoča mobilnost in dostopnost prebivalcem in obiskovalcem širšega območja do upravnih, izobraževalnih, prostočasnih dejavnosti in delovnih mest ter spodbuja gospodarski razvoj. Ker promet prepogosto povzroča tudi negativne vplive se zavedamo, da promet ne sme biti cilj sam po sebi, temveč mora postati sredstvo za doseganje širših ciljev. Zato je Občina Dobrova - Polhov Gradec pristopila k novelaciji Občinske celostne prometne strategije. Slednja je tudi predpogoj za pridobivanje finančnih sredstev s strani države in Evropske unije.
 
Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik, s pomočjo katerega bomo analizirali potovalne vzorce in probleme, ki bodo osnova za razumevanje in načrtovanje usmeritev za nadaljnji prometni razvoj občine Dobrova - Polhov Gradec. Z vprašalnikom želimo izvedeti, kakšne so vaše potovalne navade, kakšne so vaše želje po prometnih ureditvah v naseljih ter kakšen je vaš odnos do skupnih javnih površin v občini.
 
Odgovori so nujni za izdelavo obveznega dokumenta – Občinske celostne prometne strategije, zato vas prosim, da vprašalnik rešite, hkrati pa se lahko potegujete za nagrade v nagradnem žrebu.
 
Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem.
 
Župan Občine Dobrova - Polhov Gradec
Jure Dolinar
 
1. NAGRADA – celodnevni najem električnih koles za 2 osebi
2. NAGRADA – 4-urni najem električnih koles za 2 osebi
3. NAGRADA – 4-urni najem električnih koles za 2 osebi
4. NAGRADA – paket Presenečenje Božnar
5. NAGRADA – paket Polhek presenečenje