0%
100%

Anketni vprašalnik o stilih odločanja managerjev slovenskih športnih organizacij

Spoštovani,

pred vami je anketni vprašalnik, s katerim bomo v okviru ugotavljanja značilnosti športnih organizacij, odkrivali kakšni so prevladujoči stili odločanja slovenskih športnih managerjev, kako so ti povezani z nekaterimi demografskimi in organizacijskimi značilnostmi managerjev, organizacijskimi značilnostmi športnih organizacij, ki jih vodite in kako so ti povezani z nekaterimi vidiki uspešnosti poslovanja. Vsi dnevno sprejemamo na stotine odločitev, nekatere so zapletene, težke in zelo pomembne, tako za nas osebno, kakor tudi za organizacije v katerih delujemo in si za njihovo oblikovanje vzamemo čas ter premislimo o njihovih posledicah. Druge so spet bolj rutinske, vsakdanje in jih sprejemamo hitro, saj smo se z njimi že srečali v preteklosti in smo jih učinkovito sprejeli in uspešno uveljavili. Vse pa jih sprejemamo na določen način, ki ga imenujemo »stil odločanja«. Vprašalnik, ki je pred vami omogoča ugotavljanje stila odločanja, ki je pri vas prevladujoč in ki ga najpogosteje uporabljate v različnih odločitvenih situacijah.

Rezultati pridobljeni z vašimi odgovori bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene. Vprašalnik je anonimen, njegovo izpolnjevanje pa vam bo vzelo največ 15 minut. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in analizirani na splošno. V kolikor bi želeli biti obveščeni o ugotovitvah povezanih z vašo osebno strukturo stilov odločanja, pa prosimo, da navedete elektronski naslov, na katerega vam ugotovitve lahko posredujemo.

Hvala za vaš čas in sodelovanje.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>