Anketa o BOREO informiranju in usposabljanjih

Spoštovane nevladnice in nevladniki,

pred vami je anketni vprašalnik, s katerim želimo preveriti potrebe nevladnih organizacij  po informiranju in usposabljanjih, obenem pa preveriti, kako ste zadovoljni z informiranjem Regijskega stičišča NVO Primorsko-notranjske regije BOREO.

Anketni vprašalnik je razdeljen na tri poglavja: informiranje, izobraževanja in splošni podatki o nevladni organizaciji. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo 10 minut ali manj.

Na podlagi rezultatov bomo izdelali predlog izboljšav, ki jih bomo skušali v čim večji meri upoštevati pri nadaljnjih aktivnostih informirana nevladnih organizacij in pri pripravi izobraževanj za NVO.

V naprej se vam zahvaljujemo za vaš čas!

Ekipa BOREO
 


Aktivnosti stičišča sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>