0%
100%

Anketa o zadovoljstvu informiranja Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja

V Regionalnem stičišču nevladnih organizacij Pomurja (LRF za Pomurje) želimo pripraviti analizo o zadovoljstvu uporabnic/-kov z informiranjem, ki vam ga nudimo v okviru naših aktivnosti. Ker si želimo nuditi kakovostno, celovito, ažurno in predvsem koristno informiranje za nevladne organizacije v Pomurski regiji, smo pripravili spletni vprašalnik, s katerim želimo ugotoviti zadovoljstvo ter morebitne predloge za izboljšavo.

Prosimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite vprašalnik, saj nam bodo vaši odgovori in povratne informacije služili za nadaljnjo načrtovanje in izboljšanje kakovosti informiranja.

Rok za izpolnitev ankete je 24.9.2021.

Vprašalnik je anonimen, izbrani podatki bodo namenjeni izključno pripravi analize o zadovoljstvu uporabnic/-kov z informiranjem Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja.  Rezultate vprašalnika bomo objavili tudi na naši spletni strani www.lrf-pomurje.si. 

S klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>