0%
100%

Slovenia Green - Anketa za obiskovalce s potrošnjo

Območje občine Sevnica je kot turistična destinacija v letu 2018 prejela srebrni znak Slovenia Green Destination, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija destinacijam, ki se zavezujejo k zelenemu, trajnostnemu, okolju, kulturi in ljudem prijaznemu razvoju turizma. Z znakom Slovenia Green Destination se je Sevnica na slovenskem, evropskem in globalnem turističnem odru pozicionirala kot okolju, obiskovalcem in prebivalcem prijazna destinacija.

 

Vabimo vas k izpolnjevanju ankete, s katero bi nam pomagali pridobiti potrebne informacije, da bo Sevnica kot turistična destinacija še bolj prijazna okolju, turistom in prebivalcem. Z vašim odgovorom boste pomagali izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja naše destinacije, ki pa je pomembna za vse – vas in nas. 

 

Anketa za obiskovalce je sestavljena iz petih sklopov in vam ne bo vzela veliko časa. Prosimo, vzemite si 3 minute časa in nam pomagajte izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja naše destinacije. Vsi odgovori so zaupni. Hvala za sodelovanje.