0%
100%

Slovenia Green - Anketa za turistično gospodarstvo

Območje občine Sevnica je kot turistična destinacija v letu 2018 prejela srebrni znak Slovenia Green Destination, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija destinacijam, ki se zavezujejo k zelenemu, trajnostnemu, okolju, kulturi in ljudem prijaznemu razvoju turizma. Z znakom Slovenia Green Destination se je Sevnica na slovenskem, evropskem in globalnem turističnem odru pozicionirala kot okolju, obiskovalcem in prebivalcem prijazna destinacija.

Vabimo vas k izpolnjevanju ankete, s katero bi nam pomagali pridobiti potrebne informacije, da bo Sevnica kot turistična destinacija še bolj prijazna okolju, turistom in prebivalcem.  Z vašim odgovorom boste pomagali izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja naše destinacije, ki pa je pomembna za vse – vas in nas. 

Anketa za turistično gospodarstvo je sestavljena iz petih sklopov in vam ne bo vzela veliko časa. Prosimo, vzemite si 10 minuti časa in nam pomagajte izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja naše destinacije. Vsi odgovori so zaupni. Hvala za sodelovanje.