0%
100%

Možnost parkiranja na P+R in prevoza z direktno linijo LPP do UKC in OI za ceno 1,20

Ker vemo, da se številni zaposleni v UKC Ljubljana in Onkološkem inštitutu Ljubljana soočate s problematiko parkiranja v bližini svojih delovnih mest, se v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana ter javnima podjetjema LPP in LPT dogovarjamo o možnosti parkiranja na parkiriščih P+R Stožice, Barje in Studenec (Fužine).

Od tam se boste nato lahko z direktno linijo, organizirano samo za zaposlene v UKC Ljubljana in Onkološkem inštitutu Ljubljana, popeljali do Hrvatskega trga.

Cena celotne storitve, ki vključuje celodnevno parkiranje na izbranem parkirišču ter povratno vožnjo z direktnim avtobusom ali redno linijo, bo znašala 1,20 €. V kolikor je v posameznem koledarskem mesecu 22 delovnih dni, bo tako celoten znesek parkiranja in vožnje z avtobusom znašal 26,4 €. 

Da bi lahko storitev kar najbolj prilagodili vašim potrebam, vas vljudno vabimo k izpolnitvi tega spletnega vprašalnika. Vzelo vam bo zgolj tri minute.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>