0%
100%

Posvetovanje z javnostjo - izdelava programskega dokumenta Interreg Slovenija Madžarska 2021-2027

Spoštovani,  

vabimo vas k sodelovanju pri pripravi programa sodelovanja V-A Slovenija – Madžarska za naslednje programsko obdobje 2021-2027. Cilj vprašalnika je pridobiti vsebine za pripravo programa Interreg SI-HU, da bo v največji možni meri omogočil razvoj čezmejnega območja, katerega del bi bila lahko tudi vaša organizacija.

Programsko območje

Ker ima vaša organizacija dober vpogled v stanje na čezmejnem območju, vas prosimo, da z nami delite svoj pogled na:
a)    glavne razvojne izzive območja;
b)    najustreznejše načine reševanja teh izzivov;
c)    razumevanje omejitev za njihovo uspešno premagovanje. 

Vse vaše ideje in predloge bomo zelo cenili. Vljudno vas prosimo, da si vzamete približno 20 minut časa za izpolnitev spodnje ankete. Večina vprašanj je oblikovanih tako, da odgovor preprosto ovrednotite ali izberete enega izmed vnaprej predlaganih odgovorov (vedno imate tudi možnost, da dodate svoje predloge). Anketa vključuje tudi nekaj zelo pomembnih odprtih vprašanj, kjer vas prosimo za vaše poglede in predloge.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš čas in sodelovanje. Vaši predlogi in prispevki so za nas zelo pomembni, saj nam bodo v pomoč pri sprejemanju premišljenih odločitev pri postavljanju prednostnih ciljev prihodnjega programa. Vprašalnik ne zahteva osebnih podatkov. Podatke, zbrane z anketo, bo nadalje uporabljal organ upravljanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska in njegovi podizvajalci, odgovorni za pripravo programa Interreg Slovenija-Madžarska 2021-2027.  

Strokovna pomoč pri izdelavi programskega dokumenta: Zavod Iskriva, Logframe Consulting Office Ltd., Vital Pro Management Consulting and Service Provider Limited Liability Company

*POMEMBNO OBVESTILO Vsi podatki, zbrani v spletni anketi, bodo uporabljeni izključno za pripravo novega programskega dokumenta Slovenija-Madžarska 2021-2027. S klikom na “Naslednja stran” se strinjate z deljenjem informacij, ki jih boste posredovali za navedeni namen.  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>