Marec v Inkubatorju / konS delavnice - Stran 1

Zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava. 

*

Ime in priimek udeleženca/ke na delavnici:

*

Letnica rojstva udeleženca/ke:

*

Spol udeleženca/ke

*

Ime in priimek starša/skrbnika, naslov, poštna številka, pošta (da vam lahko brezplačno pošljemo material):

*

Telefonska številka starša/skrbnika:

*

Elektronski naslov starša/skrbnika:

Prijava na delavnico:

Za uspešno prijavo je obvezno odkljukati vse okvirčke oz. klikniti na vsa besedila (razen št. 5, ki je neobvezen)

Delavnice so namenjene otrokom med 9. in 14. letom in so brezplačne.

Izvajale se bodo ob upoštevanju odloka o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom sars-cov-2.

Za udeležbo ni potrebnega predznanja in dodatnega orodja. Material za izdelavo bodo udeleženci prejeli na delavnici, izdelan prototip pa bo njihova last in ga bodo lahko odnesli domov.

V primeru, da bo število prijavljenih preseglo 8, bomo organizirali dodatni termin in vas o novem datumu tudi obvestili.

Opombe:

Kako ste izvedeli za nas?

Projekt konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izboroperacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vse podatke, torej ime in priimek, letnico rojstva in spol, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od MKC Maribor lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@mkc.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. S potrditvijo v tej prijavnici potrjujete soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR) za potrebe MKC Maribor.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>