Februarske intermedijske delavnice konS - Stran 1

Zaradi omejenega števila udeležencev na spletnih platformah, je obvezna prijava na delavnici preko prijavnice na spodnjem linku. Udeleženci bodo pred delavnico prejeli navodila kako bo delavnica potekala, posebnega materiala pa tokrat ne bodo potrebovali.

*

Ime in priimek udeleženca/ke na delavnici:

*

Letnica rojstva udeleženca/ke:

*

Spol udeleženca/ke

*

Ime in priimek starša/skrbnika, naslov, poštna številka, pošta (da vam lahko brezplačno pošljemo material):

*

Telefonska številka starša/skrbnika:

*

Elektronski naslov starša/skrbnika:

Prijava na delavnico:

Za uspešno prijavo je obvezno odkljukati vse okvirčke (razen št. 5, ki je neobvezen)

Delavnica je sestavljena iz dveh delov in s to prijavnico vašega otroka prijavljate na oba termina.

Če e-maila z navodili glede udeležbe na delavnici ne prejmete do dneva pred delavnico, ste žal bili prepozni in so mesta na delavnici že zapolnjena. Za vse vas bomo poskušali organizirati dodatni termin.

Vse delavnice so brezplačne in namenjene otrokom, starim med 9 in 14 let.

Več informacij na telefonski številki 041 555 554 vsak delovni dan med 14. in 15. uro.

Opombe:

Kako ste izvedeli za nas?

Projekt konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izboroperacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vse podatke, torej ime in priimek, letnico rojstva in spol, lahko kadar koli prostovoljno popravite, izbrišete (»pravica do pozabe«), prenesete, zahtevate vpogled vanje, omejite njihovo obdelavo ali podate ugovor nanje. Od MKC Maribor lahko kadarkoli zahtevate, da stalno ali začasno preneha z uporabo vaših osebnih podatkov na elektronski naslov info@mkc.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. S potrditvijo v tej prijavnici potrjujete soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov pod pogoji nove zakonodaje (GDPR) za potrebe MKC Maribor.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>