Vpliv razglasitve izrednih razmer na fitnes in športno rekreativno področje

Z opravljeno raziskavo želimo pridobiti podatke o vplivu in posledicah, ki so jih pustile pretekle in tudi aktualne izredne razmere na fitnes področje oz. področje športne rekreacije. Fitnes področje se smatra kot področje, ki skrbi za zdrav življenjski slog, ne samo preko različnih fitnes centrov (izvajanje njihovih storitev), temveč tudi preko različnih društev, s.p.-jev ali drugih organizacijskih oblik, ki ponujajo vodeno, varno in kvalitetno vadbo s pomočjo strokovnih delavcev v športu - ne glede na njihovo področje dela a vendarle na temelju rekreacije (fitnes, smučanje, ples, gimnastika, atletika,...). V sklopu raziskave bomo odgovarjali na vprašanja kot so: kakšne so posledice ukrepov, ki smo jih bili in smo jih deležni? 

Vljudno naprošamo, da si vzamete nekaj minut vašega časa, saj bomo le tako lahko dostopali do relevantnih podatkov, ki jih bomo objavili, ter jih uporabili tudi pri nadaljnjih pogajanjih za odprtje naših storitev, ter za pomoč pri ponovni vzpostavitvi naših dejavnosti. 

Prosimo, da ob koncu ankete ne pozabite stisniti gumba konec/zaključek, saj se bodo le na ta način shranili vaši podatki, mi pa bomo dostopali do vaših odgovorov.

Anketa je anonimna! 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>