Zadovoljstvo uporabnikov storitev Zavoda za šport Jesenice v letu 2020

Namen ankete, ki je pred vami je pridobiti podatke o uporabi in zadovoljstvu s športno infrastrukutro in storitvami Zavoda za šport Jesenice ter o zadovoljstvu z mladinsko dejavnostjo, ki jo izvaja notranja organizacijska enota zavoda - Mladinski Center Jesenice. Zavod upravlja  z naslednjo infrastrukturo: Športni park Podmežakla, kopališče Ukova, Balinišče Baza,  Športno igrišče Blejska Dobrava, trim steza Žerjavec, tržnica "Stara Sava" in sistem javnih koles »JeseNICE bikes«, ob tem pa tudi izvaja prireditve kot so Jožefov sejem,  novoletna prireditev ter sodeluje s športnimi društvi. Mladinski center skrbi za mladinsko dejavnost in izvaja delavnice in  prireditve kot sta Kulturna mavrica Jesenic in Teden otroka. 

Anketa je anonimna in vsebuje 9 vprašanj, ki vam bodo vzela manj kot 5 minut časa. Z odgovori lahko opozorite na določen problem oziroma pohvalite določene aktivnosti. V primeru nejasnosti ali potrebe po dodatnih informacijah se lahko obrnete na Zavod za šport Jesenice ali na e-naslov: zsj.tajnistvo@siol.net.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>