0%
100%

Vidik lokalne skupnosti na turistični razvoj destinacije Artiče

Pozdravljeni,
 

Smo študentke 1. letnika mag. študija iz Fakultete za turizem, Univerze v Mariboru; Lidija Kočevar, Anja Kraševec, Eva Novak Svetič in Tjaša Žgavc ter v sklopu predmeta Praktikum 1: Spoznavanje in oblikovanje elementov razvojne strategije pripravljamo raziskavo: "Študija izvedljivosti vzpostavitve turistične destinacije Artiče”. Obračamo se na vas, da nam z rešenim anketnim vprašalnikom omogočite boljše razumevanje in vpogled, kakšna so vaša stališča in mnenja glede turističnega razvoja v Krajevni skupnosti Artiče. Načrtuje se vzpostavitev muzeja in muzejske trgovine z lokalnimi izdelki/pridelki na Banovi domačiji, vzpostavitev pisarne turistično informacijskega centra ter ureditev infrastrukture za turistične namene v okolici Banove domačije.

Anketa je anonimna in za vse pridobljene informacije se vam že vnaprej zahvaljujemo, saj bomo le tako uspele realizirati naš praktični načrt. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>