Matrika bistvenosti Univerze v Ljubljani

Lepo pozdravljeni! 

To poletje in jesen na Univerzi v Ljubljani (UL) poteka večstopenjski proces priprave Strategije razvoja Univerze v Ljubljani 2021-2027. V proces so vključeni predstavniki vodstev 26 članic UL, izbrani drugi predstavniki članic UL, predstavniki strokovnih služb UL, vodstvo UL in 50 zunanjih sogovornikov, predstavnikov zaposlovalcev in širše družbe, ki so bili izbrani kot vizionarji. Na prvi stopnji smo na osnovi intervjujev s sodelujočimi z UL identificirali pričakovanja ključnih deležnikov za leto 2027. Na strateških delavnicah smo nato analitično obravnavali, kje so notranja in zunanja tveganja za njihovo uspešno uresničitev, s pomočjo zunanjih sogovornikov pa na tretji stopnji pripravili nabor 15 strateških oziroma trajnostnih razvojnih izzivov, ki jih bomo umestili v matriko bistvenosti (ang. materiality matrix). Z Vašo pomočjo bi radi določili pomembnost teh 15 izzivov za različne deležnike. 

Anketa ima le eno vprašanje. Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran odgovorite nanj.

Anketiranje bo potekalo do 3. novembra 2020. Vaš pravočasno oddan odgovor na anketno vprašanje bo neposredno vplival na naslednje korake priprave Strategije razvoja Univerze v Ljubljani 2021-2027.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>