Mladi in mediji - študenti

Pozdravljeni, pred vami je anketni vprašalnik projekta Mladi in mediji, v katerem sodelujemo Celjski mladinski center, Klub študentov občine Celje in Mladinski svet Celje. Namen projekta je preveriti potrebe in ozaveščenost mladih na področju medijske pismenosti ter mladim omogočiti sodelovanje pri oblikovanju lokalnih ter nacionalnih politik. Anketni vprašalnik smo pripravili skupaj z dijaki in študenti v okviru prvega srečanja, ki je potekalo 14. oktobra 2020.
Z vprašalnikom želimo analizirati medijsko pismenost med mladimi in izpostaviti vaše potrebe na omenjenem področju. Predvsem nas zanima, ali so področja medijske pismenosti vključena v vaš učni načrt in če so, pri katerem predmetu.  Vprašalnik je popolnoma anonimen, zato vas prosimo, da na vprašanja odgovarjate iskreno, saj nam boste tako omogočili kvalitetno analizo. V okviru drugega srečanja, ki bo predvidoma 25. 11. 2020 bomo z dijaki in študentki, ki so vključeni v projekt, analizirali anketni vprašalnik.

Za vaše sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam sporočamo, da smo za morebitna vprašanja dosegljivi na e-poštnem naslovu: info@mc-celje.si. 

Reševanje ankete zahteva približno 10 minut vašega časa. 

Projekt sofinancira Evropska unija v sklopu programa Erasmus+: Mladi v akciji. Številka projekta 2020-1-SI02-KA347-015404. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>