0%
100%

Anketa za ovčjerejce

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email
  • Telefon

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

V okviru projekta WOOL - Wool as Outstanding Opportunity for Leverage, Volna kot izjemna priložnost za razvoj, financiranega v okviru INTERREG V-B Adriatic-Ionian ADRION 2014-2020, smo pripravili splošno anketo o stanju  in možnostih napredka v sektorju ovčje volne v Sloveniji. Splošni cilj projekta je valorizirati pomen volne kot pomembnega naravnega vira in zaščititi kulturno dediščino rokodelskih izdelkov iz volne. Glavni cilj projekta je dvigniti uporabo volne, posebej v turistično razvitih pokrajinah in pokrajinah kjer je volna del kulturne dediščine.  Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem. Zahvaljujemo se Vam za izpolnjevanje anketnega vprašalnika!    

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>