0%
100%

Bivanjske razmere LGBTIQ+ oseb v Sloveniji

Pozdravljen_a! 

Zahvaljujemo se ti za sodelovanje v spletni anketi, katere namen je osvetliti bivanjske razmere LGBTIQ+ oseb v Sloveniji.

Izpolnjevanje ankete je prostovoljno in anonimno. Na vprašanja odgovarjaj čim bolj iskreno in izčrpno. Reševanje ankete traja približno 15 minut. Sodelovanje v anketi lahko kadarkoli prekineš. Vsi podatki, ki jih navedeš, so zbrani v anonimni obliki, prav tako pa se ne bo shranil tvoj IP naslov.

Če imaš kakršna koli dodatna vprašanja v zvezi z anketo, se lahko obrneš na sqvot@ljubljanapride.org.

V anketi lahko sodelujejo osebe, ki se identificirajo kot LGBTIQ+ in bivajo v Sloveniji, ter so stare 16 let ali več. Kratica LGBTIQ+ predstavlja lezbijke, geje, biseksualne, transspolne in interspolne osebe, kvir/queer osebe in ostale nenormativne spolne in seksualne identitete (spolne identitete, ki so različne od spola, pripisanega ob rojstvu; ne-heteroseksualne identitete). 

Društvo Parada ponosa raziskavo izvaja v okviru Programa Sqvot in s finančno podporo EYF - Evropska maldinska fundacija Sveta Evrope in ILGA - ILGA Europe.


S klikom na gumb ''Naslednja stran'' pričneš z izpolnjevanjem ankete.  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>