0%
100%

Program VIVA: vprašalnik za preverjanje vključitvenih pogojev

Pozdravljeni,

v nadaljevanju sledi kratek vprašalnik, s katerim želimo preveriti, če izpolnjujete pogoje za sodelovanje v programu VIVA - program za lažje spoprijemanje s stresom na delovnem mestu in zbrati nekatere dodatne podatke, ki so relevantni za preverjanje učinkovitosti programa. V kolikor izpolnjujete vse pogoje, se vam bo ob koncu izpolnjevanja vprašalnikov avtomatsko pokazala povezava do prijavnega obrazca. V kolikor pogojev ne izpolnjujete, boste o tem med izpolnjevanjem vprašalnikov jasno obveščeni, prav tako pa boste prejeli nekaj osnovnih smernic in gradiv za spoprijemanje s stresom na delovnem mestu.

Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo približno 5 minut. Vaše sodelovanje v raziskavi je popolnoma prostovoljno. Ob kateremkoli času izvajanja raziskave lahko brez navedbe razloga odstopite od sodelovanja. Prekinitev ali predčasen odklon sodelovanja nima za vas nobenih posledic.

V kolikor se strinjate s sodelovanjem v tem delu raziskave, pritisnite gumb "Naslednja stran".

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>