Prijavnica_udeleženci-2020

Pozdravljeni!
Pred vami je spletni obrazec, ki velja kot prijavnica otroka ali najstnika na oratorij v Vipavskem križu z geslom: "Računam nate!". Pričetek za najstnike (končan 6. razred do končanega 9. razreda) bo v nedeljo, 23. avgusta 2020*, ob 16h, za otroke (Od končanega 1. razreda do končanega 5. razred) pa v ponedeljek, 24. avgusta 2020. Zbiranje bo med 7h in 8h zjutraj. Skupaj bomo končali v petek, 28. avgusta 2020, z zaključno mašo ob 16.00 v župnijski cerkvi.

Letos bo zaradi epidemije oratorij malo prilagojen in drugačen. Zaradi priporočil zveze oratorijev Slovenije, smo se odločili, da letos ne bomo sprejemali predšolskih otrok. Dobili smo že okvirna navodila za izvedbo oratorija, o podrobnih informacijah vas bomo pa še pravočasno obvestili preko spletne pošte. Moramo vas pa obvestiti še, da je letos število prijav omejeno in zato prijave zbiramo le do dopolnitve mest!

Na otroka oratorij porabi 30 evrov, na najstnika pa 35 evrov. Dodatne informacije dobite na spletni strani društva mladih Vozel in na naši Facebook strani. En spletni obrazec velja kot prijavnica za enega otroka.

Na dan prihoda na oratorij je vseeno treba prinesti tiskano verzijo prijave s podpisom, ki vam jo bomo posredovali v potrditvenem mejlu!

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>