0%
100%

Analiza ugotavljanja potreb po kadrih

Spoštovani/a, 

v okviru projekta »VšečKAM in GREM« - Karierni center za mlade (v nadaljevanju KCM) pripravljamo analizo potreb po kadrih na regionalnem trgu dela. Namen analize je pridobiti podatke o lokalno pomembnih, perspektivnih in deficitarnih poklicih ter potrebah po dodatnem izobraževanju in usposobljenosti kadra.

Izdelana analiza bo podlaga za promocijo poklicev med mladimi, njihovimi starši in strokovnimi delavci šol, zato da bo v prihodnosti odločitev mladih glede izbire nadaljnjega šolanja ustrezna glede na potrebe gospodarstva. Rezultati analize bodo tudi v pomoč vsem, ki se ukvarjajo s karierno orientacijo učencev in dijakov, kot tudi tistim, ki načrtujejo nove izobraževalne programe in procese.

V ta namen smo pripravili anketni vprašalnik, s katerim želimo ugotoviti vaše prihodnje kadrovske potrebe po poklicih in katere kompetence (znanja in veščine) so, in bodo v prihodnosti še kako pomembne za ustrezno usposobljen kader. Čas reševanja je približno 15 minut. 

Za izdelavo analize je ključno sodelovanje vašega podjetja. Vaše mnenje in izkušnje so pomembne, zato vas vabimo, da odgovorite na vprašalnik do petka, 31.12.2021. Prav tako vas vljudno prosimo, da pri reševanju izpolnite vprašalnik v celoti, da bomo zagotovili podrobno in poglobljeno analizo. V kolikor vam je ljubše, se lahko oglasimo pri vas na osebnem srečanju in zberemo želene podatke.

Pri tem boste o rezultatih analize tudi naknadno obveščeni oz. bodo javno dostopno objavljeni na spletni strani KCM. Za morebitna vprašanja ali dodatne obrazložitve se obrnite neposredno na j.vizjak@fundacija-prizma.si. Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.