Ravnanje z odpadki

Živijo, smo interdisciplinarna skupina študentov Univerze v Mariboru, ki sodelujemo na projektu ''Stari materiali v novi podobi (SMaNoPo)'' z Evropskim kulturnim in tehnološkim centrom Maribor. Naš cilj je ozaveščanje mladih o problematiki onesnaženosti okolja z različnimi odpadnimi materiali in do odgovornosti za trajno ravnanje z okoljem.

Da bo naše delo čim bolj efektivno in tudi vam zanimivo, smo pripravili kratko anketo, s katero želimo ugotoviti koliko znanja že imate na področju odpadnih materialov in kakšen je vaš odnos do odpadkov.

Hvala za sodelovanje in ne pozabi, da smo mi mladi tisti, ki bomo živeli na onesnaženem planetu, če ne bomo v prihodnosti bolje skrbeli za okolje.

Lep pozdrav,
Ekipa SMaNoPo

          

Projekt se izvaja v okviru Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem - Študentski Inovativni projekti za družbeno korist 2016 – 2020 za študijski leti 2018/2019 in 2019/2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>