0%
100%

Vprašalnik osebnega in profesionalnega razvoja

Pozdravljeni,
 
v Kariernem centru UP razvijamo Vprašalnik osebnega in profesionalnega razvoja (V-OPR), ki predstavlja osnovo kariernega svetovanja kjer posamezniki raziščejo svoja močna področja in interese, kar jim lahko pomaga pri izbiri ustreznega šolanja, študija ter kariernih odločitev. Za izvedbo njegove validacije potrebujemo dovolj udeležencev. V kolikor ste zainteresirani nam lahko pomagate pri nadaljnjem razvoju s prostovoljnim reševanjem vprašalnika, ki je anonimen in traja približno 15-20 minut. Vaši odgovori bodo uporabljeni le za raziskovalne namene.
 

Na KC UP spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in pregleda nad oddanimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679) in področnim zakonom o varstvu osebnih podatkov).
 
Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate in zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete osebno privolitev. To lahko storite s sporočilom na e-naslov: kariernicenter@upr.si ali po telefonu: 05/ 61 17 636. V kolikor menite, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov, lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu. Dani osebni podatki se bodo obdelovali izključno s strani Kariernega centra Univerze na Primorskem in ne bodo posredovani tretjim osebam. Dani osebni podatki se hranijo 3 leta. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov Univerze na Primorskem je doc. dr. Miha Dvojmoč (dpo@upr.si).

 
 
S klikom na 'naslednja stran' potrjujem, da sem prebral/-a zgornji opis raziskave in način sodelovanja, ter da se z navedenim strinjam.