0%
100%

Vabimo vas k sodelovanju v anketi o odnosu lastnikov malih gozdnih posesti do gospodarjenja z gozdom

 
Lastniki majhnih gozdnih posesti so pomembni, ker njihov odnos in način gospodarjenja z gozdom vplivajo na ponudbo lesa, ekosistemske storitve in funkcije gozdov ter na prilagodljivost gozdov na podnebne spremembe. Projekt ValoFor obravnava zasebne lastnike majhnih gozdnih posesti v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in na Švedskem ter Finskem (www.valofor.si). Namen projekta je med drugim ugotoviti značilnosti lastnikov gozdov in raziskati njihov odnos do različnih načinov gospodarjenja z gozdom. V Sloveniji projekt izvaja Gozdarski inštitut Slovenije s finančno podporo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije ter Evropske unije (Program ERA-NET ForestValue, Obzorja 2020, pogodba št. 773324).

Vaši odgovori so pomembni!

Ste eden / ena izmed 2000 lastnikov / lastnic gozda, ki so bili naključno izbrani za sodelovanje v anketi. Zastavili vam bomo vprašanja o vašem gozdu in o vašem mnenju glede različnih načinov gospodarjenja z gozdom. Sodelovanje je prostovoljno, toda upamo, da boste z nami delili svoje mnenje. Vaši odgovori so pomembni, ker prispevajo k oblikovanju prihodnje gozdarske politike in načinov gospodarjenja z gozdom. Vsak odgovor je pomemben, saj bo visoka odzivnost pripomogla k večji zanesljivosti ankete.

Vaše mnenje

Prosimo vas, da odgovorite na vprašanja na osnovi vaših mnenj in okoliščin. Ni pravilnih ali napačnih odgovorov. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke skrbno varovali in jih uporabili zgolj v raziskovalne namene. Zahvaljujemo se vam za vaš čas in sodelovanje!

 
Z lepimi pozdravi,

Prof. dr. Hojka Kraigher, vodja projekta ValoFor v Sloveniji
Gozdarski inštitut Slovenije

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>