0%
100%

Projekt PERSIST, Razgovor z bolniki preživelimi za rakom dojke in črevesja


Spoštovani,

V okviru mednarodnega projekta PERSIST nas zanimajo nekateri podatki o vas in vašem zdravstvenem stanju.

Mednarodni projekt za iskanje pametnih rešitev v podporo bolnikom po zdravljenju raka (obdelava velikih količin podatkov in uporaba umetne inteligence za oblikovanje inovativnega koncepta spremljanja in podpore bolnikom po zdravljenju raka)  (v nadaljevanju, »PERSIST« ali »projekt«), je raziskovalno inovacijski projekt (RIA), ki ga financira okvirni program Obzorje 2020 v okviru razpisa SC1-DTH-01-2019. Projekt bo vodil mednarodni konzorcij, ki je sestavljen iz 13 držav (4 od teh so bolnišnice)  (v nadaljevanju »konzorcij«), ki predlaga inovativen način uporabe večjih količin podatkov s poenostavitvijo uporabe algoritmov umetne inteligence, ki omogočajo vključevanje nepopolnih zbirk podatkov na način, ko se podatki uporabijo ra razvijanje napovednih/simulacijskih modelov.  

Kot del dela v projektu PERSIST poskuša konzorcij opraviti razgovore z bolniki (ki so preživeli raka), da pridobi podatke o kakovosti njihovega življenja po bolezni. Bodite pozorni na to, da je več podrobnosti o vprašanjih in obsegu raziskave na voljo na listu z informacijami (v nadaljevanju »informativni list«), ki vam ga bo dostavil [ime partnerja, odgovornega za opravljanje razgovora], ki je partner konzorcija, odgovornega za to nalogo. V zvezi s tem je možno, da vas bomo prosili, da pri raziskavah in na vprašalniku, ki so naslovljeni na vas, navedete osebne podatke, podatke glede zdravja in/ali druge občutljive podatke.

Prosimo Vas, da na vsa vprašanja odgovorite sami. Podatki, ki nam jih boste posredovali, bodo ostali zaupni.

Sporočamo Vam, da cenimo vaše sodelovanje in trud!  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>