0%
100%

Duševno zdravje v času epidemije bolezni COVID-19

Dogajanje in ukrepi v povezavi z novim koronavirusom in boleznijo, ki jo povzroča, so v naša življenja vnesli veliko sprememb. Ker nas zanima, kako te spremembe vplivajo na vaša življenja, doživljanja in občutke, vas prosimo za sodelovanje v raziskavi, v kateri vas bomo spraševali o tem, kako razmere, povezane z epidemijo bolezni COVID-19, vplivajo na vaša življenja in o vašem počutju. Edini pogoj za sodelovanje v raziskavi je polnoletnost.
Sodelovanje v raziskavi je anonimno, vzelo pa vam bo približno 20 minut. Vaši odgovori nam bodo pomagali pri boljšem razumevanju aktualnega dogajanja ter posledično tudi pri pomoči tistim, ki zaradi dogajanja v povezavi z epidemijo bolezni COVID-19 doživljajo različne stiske.
S klikom na gumb za pričetek reševanja vprašalnika soglašate, da vprašalnik rešujete prostovoljno ter da dovolite, da so vaši odgovori uporabljeni v raziskovalne namene. V primeru dodatnih vprašanj nam lahko pišete na info.scsr@upr.si. 

Hvala za vaš čas in iskrenost!

UP IAM Slovenski center za raziskovanje samomora

UP IAM Slovenski center za raziskovanje samomora ...

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>