0%
100%

Mladi v občini Semič

Občina Semič, Odbor za mlade Občine Semič in Inštitut za mladinsko politiko smo združili moči zato, da bi mladim in z mladimi ustvarjali prijaznejše okolje za življenje in razvoj v naši občini.

Pred tabo je anketa, s katero želimo izvedeti, kako mladi v občini Semič poznate obstoječe ukrepe s področja lokalne mladinske politike in kaj je potrebno storiti, da se bo zadovoljstvo mladih povečalo.

Izpolnjevanje ankete ti bo vzelo približno 20 minut časa. Anketa je razdeljena na tematske sklope, je popolnoma anonimna in namenjena mladim med 15. in 29. letom starosti iz občine Semič. Prosimo, da odgovoriš na vsa vprašanja in pri tem natančno slediš navodilom. Anketa je namreč namenjena analizi stanja pred pripravo lokalnega programa za mlade.
Tvoje mnenje je zato zelo pomembno, saj bo pomagalo začrtati smer delovanja Občine na področju mladine.

Izkoristi priložnost in sodeluj pri načrtovanju tvoje in naše prihodnosti v občini! Na vprašanja lahko odgovoriš do vključno 15. 4. 2020.

Za sodelovanje se ti zahvaljujemo,

Inštitut za mladinsko politiko, Občina Semič in Odbor za mlade Občine Semič.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>