Posvet Iz Pike v prakso

Spoštovane kolegice in kolegi!
Berete naša gradiva? Ste se udeležili seminarja v Piki. Ste pripravljeni deliti izkušnje z drugimi, predstaviti primere, kako ste Pikine vsebine uporabili pri svojem delu? Vas zanima razprava o tem v manjši skupini kolegic in kolegov? Morda ste že uporabili smernice za razredna pravila, izvedli Intervju o rutinah, vizualno podporo za želeno vedenje, uporabili preizkus tekočnosti branja, lestvico STARE ali kakšno od strategij iz Pikinih e-svetovanj ali seminarjev?
Razmišljamo o strokovnem posvetu »Iz Pike v prakso« z manjšim številom aktivnih udeleženk/cev in zato nas zanima vaše mnenje. Naš največji izziv je posredovanje uporabnih strokovnih vsebin. Menimo, da so gradiva Pike kakovostna  in seminarji dobro pripravljeni. Iz Pikine spletne strani smo zabeležili že več kot 25.000 prenosov gradiv, včasih zapolnimo vsa razpoložljiva mesta na seminarju v 30 minutah po začetku elektronskih prijav. Želimo si izvedeti več o uporabnosti teh vsebin v praksi in vas vabimo k sodelovanju. V NADALJEVANJU JE NEKAJ VSEBIN, KI JIH POKLIKATE ali DOPIŠETE, vzelo vam bo le 3 minute časa.

Z lepimi pozdravi, dr. Branka D. Jurišić
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>