ANKETA UTRIP 2023

Spoštovani članice in člani Zbornice – Zveze,

obveščamo vas, da smo se ob 30-letnici izhajanja revije Utrip odločili, da pristopimo k celostni prenovi revije. Veseli smo, da je Utrip izjemno bran in da število prispevkov narašča. V prizadevanjih objavljati vaše kakovostne, strokovne in zanimive prispevke in biti trajnostno naravnani bo prenovljena že naslednja, februarska tiskana številka. Tiskani Utrip bo s povzetki in napovedmi vabil k branju celotnih prispevkov v elektronski obliki, saj bo e-Utrip objavljen na spletni strani Zbornice – Zveze (https://www.zbornica-zveza.si/izobrazevanja/publikacije/glasilo-utrip/). Zavedamo se, da je komunikacija z vami izjemnega pomena, zato vas bomo še naprej obveščali preko e-novic in s pomočjo drugih družbenih omrežij.

Kot strokovna organizacija smo zavezani osebnemu in strokovnemu razvoju, zato je trajnostna naravnanost tudi naša odgovornost. Izraža se v zelenih tehnologijah in inovacijah, zato želimo prispevati k reševanju okolijskih, družbenih in gospodarskih izzivov. Prepričani smo, da z boljšim ravnanjem z okoljem in osveščeno potrošnjo zmanjšujemo vplive na okolje in stroške poslovanja. Verjamemo, da bo Utrip, ki je pred nami, k temu prispeval v največji možni meri. Da ga bomo lahko še naprej izboljševali, vas vljudno vabimo k sodelovanju v kratki anketi.

Vodstvo Zbornice – Zveze in uredniški odbor Utripa
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>