Projekt ''Ohranjanje tradicionalnih veščin s spodbujanjem socialnega podjetništva med mladimi'' združuje delo z mladimi, tradicionalne veščine, medgeneracijsko učenje in socialno podjetništvo. Z njim želimo prispevati k ohranjanju tradicionalnih obrti in dediščine v podeželskih okoljih ter hkrati spodbuditi razvoj podjetništva. Na našem območju bosta, na osnovi te ankete in dodatnih intervjujev izbrani dve tradicionalni veščini, ki sta vezani na kulturno dediščino. Obrtniki in rokodelci bodo dobili priložnost pokazati svoje delo, zbuditi zanimanje med mladimi in s pomočjo oblikovanih tečajev, delavnic in video posnetkov prenesti svoje znanje na mlajše generacije.

Razvojni center Srca Slovenija se pri svojem delu trudi slediti potrebam lokalnega okolja, zato vas  prijazno vabimo, da izpolnite anketo in opredelite, katere so tiste tradicionalne veščine, za katere menite, da bi bile primerne za medgeneracijski prenos znanj na mlade ter so najbolj zanimive in pomembne za vas in za člane vaših organizacij.

Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>