0%
100%

VPRAŠALNIK ZA STROKOVNO SKUPNOST – PRAKSE SKLADNOSTI

Spoštovani, pred vami je vprašalnik za izvedbo prve tovrstne raziskave v strokovni skupnosti na področju skladnosti poslovanja v Sloveniji. S svojimi točnimi odgovori boste pripomogli k spoznanju stanja o praksah na tem področju. To vam lahko služi za primerjavo vaših konkretnih praks, glede na splošen presek stanja. Naš inštitut pa bo spoznanja iz raziskave uporabil za načrtovanje bodočih izobraževanj, pa tudi širše družbeno pomembnih projektov, zagovorništva ter ozaveščanja različnih ciljnih skupin. V skupnem cilju, da pomagamo ustvarjati boljše družbeno in poslovno okolje ter da smo vam lahko v čim boljšo podporo.

Bodite dovolj kritični, a povejte tudi, kaj so pri vas dobre prakse, kot vas še posebej sprašujemo v zadnjem delu, pri odprtem tipu vprašanj.


Vprašalnik lahko rešujete skupaj z več sodelavci s področja skladnosti in drugih služb v vaši organizaciji. Tako bo pregled stanja vaših praks še bolj točen in objektiven.

Vprašalnik vsebuje 23 vprašanj z mnogimi v naprej določenimi odgovori oziroma trditvami, od katerih prosimo izberite vse, ki držijo za vašo organizacijo. Na koncu so še tri vprašanja, ki so popolnoma odprtega tipa. Vse skupaj vam bo vzelo povprečno 20 min časa.

Izpolnjevanje vprašalnika je tehnično enostavno, a se zavedamo, da odgovori ne bodo povsod lahki. Hkrati smo prepričani, da je vredno vsakega razmisleka in truda, ki ga tudi izjemno cenimo. S tem boste resnično veliko storili za stroko v Sloveniji, pa tudi zase.

Veselimo se, da bomo rezultate raziskave delili z vami!

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>