Učitelj učitelju

Spoštovani,

za slovenski gledališki portal Sigledal.org, ki ga sofinancira MIZKŠ, pripravljam serijo člankov Učitelj učitelju, namenjeno predstavitvi in izmenjavi učiteljskih izkušenj z gledališkimi predstavami v šolskem letu 2012/13. V ta namen bi osnovnošolske in srednješolske učitelje, ki v šolskem letu 2012/13 z učenci obiskujejo gledališke predstave, prosil za izpolnitev krajše ankete.

Zaželeni so odgovori tistih učiteljev, ki so v šolskem letu 2012/13 svoje učence peljali na eno, dve ali več predstav.

Anketa bo na spletu do 7. aprila 2013. Članki, nastali na osnovi odgovorov anketirancev, bodo objavljeni maja 2013 na portalu Sigledal.org. Po želji jih anketirancem pošljem v avtorizacijo. Za sodelovanje se vam lepo zahvaljujem, vsem sodelujočim pa bomo poslali tudi lično knjižno kazalko SiGledal z navdihujočo repliko A. T. Linharta.

Sledi 12 obveznih vprašanj (rdeča zvezdica pred zaporedno številko vprašanja). Vprašanja od 1 do 6 zahtevajo kratke odgovore, pri vprašanjih od 6 do 12 pa bi bili dobrodošli čim bolj izčrpni odgovori (večji okvirček). Vprašanja od 13 do 15 so opcijska (avtorizacija, kazalka, obvestila). Za vsa vprašanja, pripombe ... sem dosegljiv na naslovu andrazpr@gmail.com ali telefonu 051 209 920. 

Andraž Polončič,
SiGledal.org, novinar