Prijava na Teden globalnega učenja 2019

Pozdravljeni,

Teden globalnega učenja tradicionalno poteka tretji teden v novembru. Med 18. in 24. novembrom 2019, v razširjenem terminu pa letos tudi med 15. in 30. novembrom, bo tako v Sloveniji potekal že trinajsto leto. Letošnja osrednja tema so podnebne spremembe, slogan tedna pa je »Zbudi se! To je zadnji poziv za podnebje.« V različnih krajih bo na to tematiko potekalo več dogodkov: predavanja, delavnice globalnega učenja, pogovori, pisanje apelov, razstave … Prijave aktivnosti so že možne, vsako leto pa se zvrsti tudi prek 100 aktivnosti. SLOGA, slovenska platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč, vas vabi, da skupaj z nami v tem obdobju izvedete aktivnost(i).

Osrednja tema Tedna globalnega učenja 2019 so podnebne spremembe slogan tedna pa je »Zbudi se! To je zadnji poziv za podnebje.«

Po prejemu prijave vam bomo poslali logotip Tedna globalnega učenja, ciljev trajnostnega razvoja in platforme SLOGA, ki jih lahko uporabljate pri širjenju informacije o vaši dejavnosti v lokalni skupnosti.

Platforma SLOGA bo poskrbela za koordinacijo aktivnosti in medijsko obveščanje o celotnem tednu, organizacija posamezne aktivnosti pa je v vaših rokah. Namige za organizacijo dogodka, dodatna gradiva in informacije najdete na spletni strani dogodka, kjer bomo v novembru objavili tudi koledar vseh aktivnosti.

Po končanih aktivnostih ste vabljeni, da z nami delite tudi novico in fotografije – objavili jih bomo na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih. Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte info@sloga-platform.org ali telefona 040 204 464. 

 


Koordinacija dogodkov Tedna globalnega učenja poteka v sklopu projekta Trajnostno. Lokalno. Globalno., ki ga financira Ministrstvo za zunanje zadeve RS, koordinira pa SLOGA, slovenska platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Vsebina ne predstavlja uradnih stališč Vlade Republike Slovenije.
Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za namene komunikacije in izvedbe aktivnosti Tedna globalnega učenja.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>