Prijava na izobraževanje OP 2019/2020

Spoštovani mentorji in regijski koordinatorji,

v prihodnjem šolskem letu 2019/20 bomo organizirali in skupaj izpeljali že 30. otroške parlamente. Izbrana tema je MOJA POKLICNA PRIHODNOST.

Izobraževanje za mentorje in koordinatorje programa bo potekalo v dveh delih: prvi del bo 30. avgusta 2019 v Ljubljani, drugi del pa bo v prvi polovici septembra organiziran po regijah. Kotizacija za oba dela izobraževanja je 60 EUR (brez DDV) in se ne spremeni, če se udeležite le enega dela izobraževanja.

Pred vami je elektronska prijavnica.  Prosimo, natančno navedite svoje podatke in podatke o šoli, kamor bomo po izvedbi izobraževanja izstavili račun. 

*Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki je začela veljati 25. maja 2018, vas obveščamo, da bomo vaše podatke obdelovali zgolj za namen izvedbe programa Otroški parlamenti.  Več o varovanju osebnih podatkov si lahko preberete na spletni strani www.zpms.si

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>