0%
100%

Potrebe kulturno kreativnega sektorja

Pozdravljeni,

prosimo vas za pomoč pri analizi potreb kulturnega in kreativnega sektorja (v nadaljevanju KKS), ki jo izvajamo v okviru projekta Platforma CZK - Center za kreativnost, ki deluje pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Z anketo želimo pridobiti informacije o ovirah in spodbudah za razvoj kulturno kreativnega sektorja v Sloveniji. Vprašalnik vam je bil poslan, ker menimo, da se v KKS uvršča tudi osnovna dejavnost vaše organizacije/podjetja.


Predloge ukrepov za podporo KKS v Sloveniji bomo oblikovali tudi s pomočjo informacij pridobljenih v tem vprašalniku.

Za izpolnitev vprašalnika boste potrebovali približno 15 minut. Vaši odgovori so zaupne narave. Rezultati raziskave bodo objavljeni le v zbirni obliki, tako da posameznikovi odgovori ne bodo razvidni. Na vprašanja odgovarjate z vidika vašega podjetja in tudi širše, z vidika področja vaše dejavnosti. V kolikor je le mogoče, vas prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja, saj bomo tako dobili najboljši vpogled v potrebe slovenskega KKS.

V zaključku ankete se boste imeli možnost odločiti za sodelovanje v nagradni igri MAO/CzK, ki smo jo pripravili za anketirance, in v primeru, da se želite potegovati za nagrade, vas bomo prosili za vaš e-mail naslov.

 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>