Uporaba alkohola, tobaka in prepovedanih drog med mladoletniki

Pozdravljeni,

Sem Iza Kokoravec, študentka Fakultete za varnostne vede Univerze v Mariboru in pripravljam magistrsko delo z naslovom 'Zloraba dovoljenih in prepovedanih drog med mladostniki'. Namen raziskave je ugotoviti uporabo dovoljenih drog (alkohol in tobak) ter prepovedanih drog med mladoletniki, starimi od 13 do 17 let, iz območja Ljubljane in Maribora. Ker je naš vzorec mladostnikov omejen, bomo vse odgovore mladostnikov, mlajših od 13 in starejših od 17 let ter mladostnikov, ki bivajo izven Ljubljane in Maribora, izključili. Vaše sodelovanje za raziskavo je ključno, saj lahko le z vašimi odgovori dobimo vpogled v tematiko.

Anketa je anonimna. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 3 minute. Zbrani podatki bodo obravnavani zaupno in analizirani na splošno, ne na ravni odgovorov posameznika. Podatki bodo uporabljeni za pripravo magistrskega dela. Rezultati dela bodo predstavljeni na posvetu Mladi in kriminal.
Za nadaljnja vprašanja me lahko kontaktirate na: iza.kokoravec@student.um.si

Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujem.
Iza Kokoravec

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>