Raziskava EATG o kliničnih obiskih v okviru študije EmERGE Klinično osebje

Raziskava EATG o kliničnih obiskih v okviru študije EmERGE

Klinično osebje

 
EATG izvaja to raziskavo kot del študije EmERGE (https://www.emergeproject.eu/) – projekta, ki ga financira EU na področju mZdravja (mobilne rešitve ali rešitve za izboljšanje zdravja, ki temeljijo na mobilnih napravah).
 
 
Želimo izvedeti, kako pogosto in iz katerih razlogov ljudje, ki živijo s hivom, v EU obiskujejo svojo kliniko za hiv. Rezultati te raziskave nam bodo pomagali pri kartiranju raznolikosti zdravstvenih storitev v Evropi.
 
Anketo izpolnite, če:

  • delate kot klinično osebje in zdravite ljudi s hivom, ki so stabilni na antiretrovirusni terapiji (z nezaznavno virusno obremenitvijo vsaj 6 mesecev).
  • delate v državi, ki pripada Evropski uniji (vključeno je Združeno kraljestvo).

 
Izpolnjevanje spletnega obrazca traja približno 5 minut. Raziskava je striktno anonimna in podatke bomo obravnavali z zaupnostjo. O rezultatih bomo poročali tako, da se jih nikakor ne da slediti do posameznika.

Z oddajo tega spletnega obrazca soglašate, da EATG zbira informacije v skladu s politiko zasebnosti EATG http://www.eatg.org/wp-content/uploads/2016/05/EATG-privacy-policy_june-2018 .pdf
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>