0%
100%

Kako študij vpliva na tvoje počutje?

Draga študentka, dragi študent, 
hvala, ker si se odzval/a na povabilo za sodelovanje v mednarodni raziskavi (Slovenija, Hrvaška, Srbija) o počutju študentov med študijem. Prvi del raziskave je potekal junija 2018. Ne glede na to, ali si v raziskavi že sodeloval(a), bi te želeli povabiti k ponovnemu reševanju vprašalnika. Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno in anonimno. V nadaljevanju so 4 vprašalniki, katerih izpolnjevanje traja okrog 10 minutk. Kadarkoli lahko prenehaš z izpolnjevanjem brez kakršnihkoli posledic. Vsi podatki bodo uporabljeni le za raziskovalne namene ter predstavljeni na različnih konferencah. Super bo, da izpolniš vprašalnik do konca, saj vsak odgovor šteje. In seveda s čim manj stresa in uspešno pri študiju!

V kolikor bi med reševanjem vprašalnika občutil(a) kakršnekoli neprijetne občutke ali pa bi želel(a) pridobiti povratno informacijo o svojih dosežkih na vprašalnikih, se lahko obrneš na raziskovalki:

  • izr. prof. dr. Eva Boštjančič (eva.bostjancic@ff.uni-lj.si)
  • Nina Zupančič (nina.zupancic@icloud.com)     

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>