0%
100%

Vsakdanje življenje transspolnih oseb v Sloveniji

Kako živimo transspolne osebe v Sloveniji? Kaj počnemo? Kakšne težave imamo? Kaj nas veseli?

Povej nam. Tvoje izkušnje so pomembne.

 

Z raziskavo želimo pridobiti podroben in intimen vpogled v življenja transspolnih oseb širom Slovenije.

 

Rezultati raziskave bodo v korist pri oblikovanju programov, namenjenih transspolnim osebam s strani nevladnih organizacij, ustvarjanju politik, ki naslavljajo pravice transspolnih oseb, ter pomemben doprinos k beleženju zgodovine gibanja za pravice transspolnih oseb v Sloveniji.

Vprašalnik uporablja krovni pojem transspolnost, ki je uporabljan neizključujoče in naslavlja vse transspolne in cisspolno nenormativne osebe in tematike.


Prosimo, da vprašalnik izpolniš le, če si transspolna oseba oz. oseba, ki se ne identificira s spolom, ki ti je bil pripisan ob rojstvu pa se morda ne identificiraš z oznako transspolnost.

Sodelovanje v raziskavi je anonimno.

Zaželeni so tudi opisni odgovori - vse, kar želite deliti, bo zelo cenjeno in pripomoglo k boljšemu poznavanju transspolnih oseb v Sloveniji.

Opozorilo pred občutljivo vsebino: nekatera vprašanja se nanašajo na doživeto diskriminacijo, nasilje, duševno zdravje, itd.

Prosimo, če si vzameš nekaj časa in s klikom na Naslednja stran pričneš z izpolnjevanjem vprašalnika.

Izpolnjevanje ankete je ocenjeno na približno 15 - 20 minut.

Že v naprej iskena hvala za sodelovanje!

Zavod TransAkcija

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>