0%
100%

Blagovne znamke in slovenski izvoz

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke:

  Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


  Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

  Na Inštitutu za strateške rešitve v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo pripravljamo raziskavo v zvezi s krepitvijo blagovnih znamk slovenskih podjetij v tujini. Raziskava bo podlaga za javni razpis, s katerim bo ministrstvo pri delovanju na tujih trgih z različnimi dejavnostmi podprlo slovenska mala in srednja podjetja in jim tako omogočilo dodatne priložnosti za poslovno uspešnost.

  V sklopu raziskave smo pripravili anketo z vprašanji, ki jo naslavljamo na izbrana slovenska podjetja. Z anketo želimo raziskati, kako močne so blagovne znamke slovenskih podjetij pozicionirane na tujih trgih in vpete v mednarodne dobavne verige. Raziskava bo pomagala odgovoriti na vprašanje, kje in kakšne so dodatne priložnosti za krepitev blagovnih znamk slovenskih podjetij v tujini in kako te priložnosti najbolje izkoristiti. 

  Ta anketa vam bo vzela največ 3 minute.


  Najlepša hvala za izpolnjeno anketo.

  OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>