Dnevi odprtih vrat 2018/2019 za smeri programa Umetniške gimnazije na SVŠGUGL

Spoštovana učenka, spoštovani učenec!

Učenke in učence 9. razredov vabimo na dneve odprtih vrat na Srednji vzgojiteljski šoli, gimnaziji in umetniški gimnaziji Ljubljana. Dneve odprtih vrat v mesecu januarju 2019 na naši šoli organiziramo za obe smeri umetniške gimnazije, in sicer za smer gledališče in film in za smer sodobni ples.

S klikom na "naslednja stran" se začenja tvoj prijavni obrazec, s katerim boš potrdil/a svoj prihod. Vsak učenec naj izpolni svoj prijavni obrazec. V prijavnem obrazcu je potrebno zapisati ime in priimek ter elektronski naslov. Podatke potrebujemo za organizacijo in obveščanje prijavljenih učencev.

Prijavnega obrazca ne izpolnjuj večkrat, če se ti bodo pri izpolnjevanju ali po izpolnitvi pojavila kakšna dodatna vprašanja, se lahko obrneš na svetovalno delavko Jano Hafner (jana.hafner@svsgugl.si). Za organizacijska vprašanja pa se lahko obrneš na svetovalno delavko Cvetko Novak (cvetka.novak@svsgugl.si).

Veselimo se tvojega obiska!

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>