Anketa - izobraževalne potrebe

LAS Pri dobrih ljudeh 2020 sodeluje v projektu sodelovanje LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Računalniška in digitalna pismenost sta danes postali osnovni znanji, nujno potrebni za razvoj posameznika na vseh področjih. Še večji pomen pa imajo ta znanja na odmaknjenih območjih našega podeželja, saj so potrebna za lažje zaposlovanje, komuniciranje, iskanje informacij ter vodenje kmetijskega gospodarstva in s tem povezane birokracije. V okviru projekta želimo izvajati brezplačna računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki bodo tako vsebinsko kot prostorsko blizu prebivalcem območja LAS PDL 2020 in se boste vanje lahko vključevali tudi tisti, ki do sedaj niste imeli te možnosti.

Na vas se obračamo s prošnjo za izpolnitev anketnega vprašalnika, saj želimo pridobiti informacije o tem, koliko uporabljate informacijsko-komunikacijsko tehnologijo in kakšne so vaše izobraževalne potrebe na področju pridobivanja računalniških znanj. Na podlagi zbranih informacij bomo naredili analizo stanja, ki bo podlaga za oblikovanje izobraževalnih sklopov, ki bodo prilagojeni vam.

Vljudno vas naprošamo, da si vzamete nekaj minut časa za izpolnitev anketnega vprašalnika. V primeru, da potrebujete dodatne informacije ali pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika, nas kontaktirajte na telefonsko številko 02 538 16 63 ali nam pišite na info@las-pdl.si.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>