0%
100%

Analiza stanja ljubiteljske kulturne dejavnosti v Sloveniji

Pred vami je vprašalnik za ljubiteljska kulturna društva, s katerim želimo identificirati bolj ali manj pereče težave ljubiteljske kulturne dejavnosti v Sloveniji, ugotoviti potrebe v okviru posameznih sklopov ter oblikovati rešitve, ki bodo primerno naslavljale aktualne izzive ter nasploh pripomogle k razvoju področja ljubiteljske kulture. Ker se zavedamo, da je vaše mnenje zelo pomembno in pomeni korak bližje k ustrezni analizi področja, se vam za odgovore že vnaprej zahvaljujemo. 

Vprašalnik je eden izmed metodoloških prijemov v okviru projekta Analiza stanja, ugotavljanje potreb in oblikovanje prioritet v okviru mreženja, zagovorništva in razvoja področja ljubiteljske kulturne dejavnosti za dvig kvalitete in kulture bivanja v Sloveniji in je v celoti financiran s strani CNVOS – Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij. Izvajalec projekta je Zveza kulturnih društev Slovenije v sodelovanju z Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>