Prijava na Teden globalnega učenja

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke:

  • Ime
  • Email
  • Lokacija
  • Telefon
  • Drugi identifikatorji

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

Pozdravljeni,

med 19. in 25. novembrom 2018 bo v Sloveniji že dvanajsto leto potekal Teden globalnega učenja in SLOGA, slovenska platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč, vas vabi, da skupaj z nami v tem tednu izvedete kakšno aktivnost.

Osrednja tema so cilji trajnostnega razvoja, slogan tedna pa je »Svet se spreminja. Kaj pa mi?«.

Po prejemu prijave vam bomo poslali logotip Tedna globalnega učenja, ciljev trajnostnega razvoja in platforme SLOGA, ki jih lahko uporabljate pri širjenju informacije o vaši dejavnosti v lokalni skupnosti.

Platforma SLOGA bo poskrbela za koordinacijo aktivnosti in medijsko obveščanje o celotnem tednu, organizacija posamezne aktivnosti pa je v vaših rokah. Namige za organizacijo dogodka, dodatna gradiva in informacije najdete na spletni strani dogodka, kjer bomo v novembru objavili tudi koledar vseh aktivnosti. Po končanih aktivnostih ste vabljeni, da z nami delite tudi novico in fotografije – objavili jih bomo na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih. Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte info@sloga-platform.org ali telefona 01/434 44 02. 
 


Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za namene komunikacije in izvedbe aktivnosti Tedna globalnega učenja.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>