Mednarodna strokovna konferenca Kam kaže kompas? - Stran 1


Spoštovani,

v okviru pilotnega projekta Strokovni center Comp@s, ki se izvaja v okviru Javnega razpisa »Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«, organiziramo mednarodno strokovno konferenco: Kam kaže kompas? Inovativni pristopi strokovne podpore otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam.

Konferenca bo potekala v četrtek, dne 15. 11. 2018, v avditoriju Filozofske fakultete UM, Koroška cesta 160, 2000 Maribor, s pričetkom ob 8. uri. Konferenca je namenjena vsem, ki se zasebno ali profesionalno srečujemo z otroki in mladostniki s posebnimi potrebami ter z njihovimi družinami – strokovnim delavcem v šolstvu, zdravstvu in sociali, delodajalcem, nevladnim organizacijam, prostovoljcem …

Prijava na delavnice poteka do zapolnitve mest.
a)     Živeti v vprašanju/ Live in Question (mag. Tatjana Verbnik Dobnikar, socialna pedagoginja, geštalt psihoterapevtka, specializantka supervizije)

b)     Teoretske in empirične osnove uporabe neurofeedbacka pri obravnavi otrok z motnjami /Teoretske i empirijske osnove primjene neurofeedbacka u tretmanu djece s poteškoćama. (Paulina Pavić, prof. psih, strokovnjak za človeške vire in certificiran trener neurofeedback)

c)     Igrajmo se s čustvi. (Zdenka Černelič, univ. dipl. soc. ped. In mag. Kristina Višaticki)

d)     Izkustvena delavnica glasbene terapije. (Claudia Knoll, dipl. glasbena terapevtka, mag. supervizije, oseb. in org. svetovanja)

Kotizacije ni, udeležba je brezplačna.

Lep pozdrav,

mag. Mateja Šilc, vodja projekta Comp@s

PRIJAVA

*

Vaše ime in priimek

*

Vaš e-naslov

*

Ustanova

*

Naslov ustanove

Prijava na delavnice ni več možna zaradi zapolnitve mest.

*

Zaradi lažje organizacije vam prosimo, da označite, ali želite kosilo v restavraciji Piano. Kosilo je samoplačniško (samopostrežni bar).

*

Varstvo osebnih podatkov:

Zbrani osebni podatki so v skladu z veljavnimi predpisi s področja varovanja osebnih podatkov in Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Pravico imate, da kadarkoli prekličete dano soglasje v obdelavo osebnih podatkov za enega ali vse namene obdelave osebnih podatkov, s katerimi ste soglašali. Pisno izjavo za preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov pošljete na naš naslov ali na elektronski naslov, dostopen na naši spletni strani. V primeru vašega preklica soglasja v obdelovanje osebnih podatkov bo naš zavod vse zbrane osebne podatke izbrisal ter jih takoj prenehal obdelovati.

Da Ne
Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da prijavitelj Strokovnega centra Comp@s, Osnovna šola Gustava Šiliha Maribor, hrani moje podatke do konca projekta, 30. 9. 2020.
Strinjam se, da Strokovni center Comp@s vse fotografije in videoposnetke, ki se na dogodku posnamejo, uporabi v promocijske in izobraževalne namene. Pridobljen avdio-vizualni material se lahko uporabi v naslednjih medijih oziroma za naslednje namene: televizijska distribucija, DVD, distribucija preko svetovnega spleta, objava v tiskovinah in drugih publikacijah. 
Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da za objavo fotografij in videoposnetkov, ne bom prejel(a) nobenega plačila ali kadarkoli v bodoče uveljavljal(a) odškodnine.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>