0%
100%

Komunikacija bolnik - zdravnik specialist za kronično obolenje

 

Spoštovana / spoštovani,

Letos praznuje Društvo revmatikov Slovenije 35. leto delovanja. Ob tej priložnosti smo se odločili, da raziščemo, kakšna je komunikacija med Vami in Vašim zdravnikom specialistom. Zavedamo se namreč, da je prav komunikacija eden izmed ključnih dejavnikov uspešnega zdravljenja bolezni. Še toliko bolj pri kroničnih obolenjih.
 
Cilj ankete je, da skupaj ugotovimo, kakšne so dobre in slabe plati komunikacije med Vami in Vašim zdravnikom specialistom.
Namen ankete je, da na osnovi rezultatov ugotovimo, kaj moramo narediti, da to komunikacijo še izboljšamo.
 
Anketa je anonimna in ne beleži nikakršnih podatkov, po katerih bi Vas lahko identificirali, zato vabljeni, da v njej razkrijete Vaš iskren pogled na problematiko. Njeno izpolnjevanje Vam bo vzelo do 15 minut.
 
K sodelovanju smo povabili tudi Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen (KVČB) ter Društvo psoriatikov Slovenije, ki sta se prijazno odzvala.

Anketa bo aktivna od 10. do 24. septembra in je namenjena vsem, ne glede na to, ali ste včlanjeni, v kakšno društvo bolnikov, ne glede Vašo starost ali kronično bolezen, zaradi katere ste ali pa še vedno potrebujete reden ali pa občasen stik z zdravnikom specialistom.

Ob zaključku vprašalnika ne pozabite klikniti na gumb "Konec"!
 
Že vnaprej hvala za sodelovanje.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>