0%
100%

Moj jezik v digitalnem svetu

Pozdravljeni!

Pred vami je vprašalnik, s katerim ugotavljamo stopnjo poznavanja spletnih jezikovnih virov za slovenski jezik. Prav tako nas zanima, kako motivirani so posamezniki za uporabo virov oziroma priročnikov in v kolikšni meri jih dejansko uporabljajo ali bi jih želeli uporabljati.

Za izpolnjevanje vprašalnika boste potrebovali nekaj minut, s klikom na gumb “Naslednja stran” soglašate, da ste stari vsaj 18 let in da se strinjate s sodelovanjem v raziskavi. Udeležba v raziskavi je prostovoljna, anketa je anonimna. Zbrani podatki bodo analizirani na splošni ravni in ne na ravni posameznika, uporabljeni pa bodo izključno za to raziskavo.

Če želite biti po opravljeni raziskavi seznanjeni z njenimi rezultati, lahko na zadnji strani vprašalnika vpišete elektronski naslov, na katerega vam bomo poslali informacijo o rezultatih. Izmed vseh sodelujočih, ki bodo želeli podati svoj elektronski naslov, bomo skupno izžrebali 34 dobitnikov USB-ključkov. Potek nagradne ankete in pogoji sodelovanja v žrebu so objavljeni na spletni strani https://medijske.um.si/ditko/.

Raziskavo izvajamo na Inštitutu za medijske komunikacije Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru kot del projekta »Moj jezik v digitalnem svetu«, financiranega s strani Ministrstva za kulturo Republike Slovenije. Za vsa vprašanja o raziskavi nas lahko kontaktirate na: jani.pavlic@um.si.

Hvala za vaše sodelovanje.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>